Є, як мінімум, 5 причин почати їсти сир на сніданок.

1 причина: це збалансований сніданок.

Сир сам по собі вже збалансований продукт харчування, який до того ж легко засвоюється нашим організмом.

Сир складається з білка, жирів, лактози, ферментів і вітамінів. У своєму складі має всього 3% вуглеводів. До того ж сир відмінно сумісний з багатьма іншими продуктами.

2 причина: дієтичний продукт.

Жирність сиру - від 0 до 20%. Завдяки в його складі амінокислоті метіоніну він має ліпотропну дію, а це означає, що сир запобігає ожирінню. Метіонін також знижує рівень поганого холестерину в крові.

сир
сир

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

3 причина: цілющі властивості.

Крім поліпшення роботи шлунково-кишкового тракту, сир запобігає захворюванням серця, підшлункової, печінки і нирок. До того ж сприяє профілактиці недокрів'я, туберкульозу та атеросклерозу.

Сир відмінно підтримує активність мозку і позитивно впливає на ріст людини.

4 причина: сир - повноцінний білок.

У складі сиру від 14% до 18% молочного білка казеїну. Казеїн сам по собі добре збалансований і поживний. До того ж легко засвоюється і практично повністю перетравлюється нашим організмом.

5 причина: у складі сиру корисні мінерали.

Оскільки сир багатий на кальцій і фосфор, то при частому вживанні поліпшується стан зубів, нігтів, волосся, кісткової тканини і нервової системи. Крім високого вмісту кальцію, сир корисний тим, що в його складі практично немає речовин, які перешкоджають його засвоєнню.

У сиру, як і у інших продуктів є норма споживання. Намагайтеся їсти не більше 200 грам сиру в день, щоб він пішов вам на користь.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Улюблена вівсянка може завдати непоправної шкоди здоров'ю: поради досвідченого дієтолога

Як повідомляє портал «Знай.иа» Чим харчуються депутати в їдальні Верховної Ради: гречка по 16 гривень, бутерброд з ковбасою - за 25

Також «Знай.иа " писав, що Кращі звички, за які організм скаже вам "спасибі": "головне-практика і регулярність"