Нардеп назвала "базаром" події в залі

Пленарне засідання Верховної Ради, що розпочалося 13 квітня в будівлі Парламенту, стартувало одразу з потоку критики. Після масових гострих висловлень нардепів про бездіяльність нинішнього Уряду і негайного виклику представників Кабміну з річним звітом, критика пролунала і на адресу самих парламентарів.

Верховна Рада - фото ВРУ
Верховна Рада - фото ВРУ

Важливих питань не побачити: "Загальний базар"

У своєму виступі лідер партії "Батьківщина" назвала базаром атмосферу, що панує в сесійній залі, і що більшість нардепів під час засідання вирішують свої побутові справи.

Юлія Тимошенко - скріншот
Юлія Тимошенко - скріншот

"Я хочу передати вам настрій, який зараз панує в сесійній залі. Двох третин депутатів немає, в залі стоїть загальний базар, всі розібралися по групам і, я так думаю, обговорюють якісь свої побутові справи. Всі ключові рішення, які тут проштовхуються, приймаються за межами зали Верховної Ради", - повідомила з трибуни Верховної Ради Юлія Тимошенко.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Юлія Тимошенко - скріншот
Юлія Тимошенко - скріншот

Як відзначила політик, єдиною метою сьогоднішнього і найближчих пленарних засідань є прийняття змін до законопроекту про продаж сільськогосподарської землі.

Про те, що "земельний" законопроект відсунув на другий план більш важливі для українців питання повідомив і очільник Парламенту Дмитро Разумков.

"Це законопроект № 2194. На жаль, ми не можемо вийти з цього законопроекту для того, щоб розглянути важливі закони, пов'язані з коронавірусом та іншими важливими аспектами життя нашої держави – допомоги бізнесу і людям. Але, я впевнений, що в подальшому ми або завершимо розгляд цього питання, або в рамках позачергових народні депутати звернуться саме з такої ініціативи", - повідомив Дмитро Разумков в ході брифінгу 12 квітня.

Дмитро Разумков, Верховна Рада - фото rada.gov.ua
Дмитро Разумков, Верховна Рада - фото rada.gov.ua

Думки українців розділилися

На новий образ і виступ лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко достатньо бурхливо відреагували і десятки українців.

При цьому, думки користувачів соцмереж розділилися. Дехто висловлював слова підтримки.

Разом з тим, інші висловлювали і слова критики на адресу політика.

Тож про подальший розвиток подій читайте на порталі Знай.ua.

Також Знай.ua писав, що Парламент направить "SOS-сигнал" до країн світу: причина – посилення агресії з боку Росії.