На сторінці спільноти "Батьки SOS" в соціальній мережі Facebook з'явилася публікація про звички, які можна запозичити у Японії.
Автор публікації - Олександра Левонюк - заявляє, що в Японії дорослі працюють більш, ніж по 12 годин на добу, а не по вісім. Бо відносяться до" рабів " певних корпорацій. А ось зарплата всього за вісім годин. Керівників же слід любити, вибачатися перед ними, кланятися і не сперечатися, не виправдовуватися. На питання слід відповідати голосно і коротко.

Японська школа, скріншот: Youtube
Японська школа, скріншот: Youtube

"Підлеглий не має права захищатися, тільки дякувати, погоджуватися з будь-яким наїздом, не мати власну думку. А ще найвищий відсоток самогубств у світі через втрату роботи або погано зданого іспиту. Міняти місце роботи часто вважається аморальним. Такі Підлеглі начебто не надійні. Вони можуть втратити авторитет і не отримувати роботу зовсім. Цілодобові садочки для дітей, з понеділка до п'ятниці. Тому що батькам треба бути майже весь час на роботі", - йдеться в публікації.

Японська школа, скріншот: Youtube
Японська школа, скріншот: Youtube

Далі автор згадує, що відмова компанії, щоб піти після роботи в кафе, у власний час, є неетичною. В Японії легалізована проституція і всі види контакту, крім класичних. По телебаченню показують безліч досить дивних телепередач. Наприклад, шоу під назвою "Хто перша доведе свого хлопця до оргазму" в прямому ефірі.
Дітей же змішаної крові називають брудом і виродками. У цій країні також існує Клінінг (послуга прибирання) після померлого на самоті людини.

"В Японії багато неповаги до підлеглих в тому числі вчителів. Директор може кричати на вчителя. Учитель не має права захистити свої права / чому ми цю традицію не хочемо запозичити? Ці традиції виховують самостійне критичне мислення?", - підсумувала автор публікації.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, Львівська вчителька запрошує бога на уроки, батьки в ауті: "Ще й свічку поставили!"

Як повідомляв "Знай.ua", школярка отримала відкритий перелом через старі двері, але вчителі лише розвели руками: "Швидку не викликали"

Знай.ua писав, батько обурилася дрес-кодом вчителів-діти відволікаються: "Вся школа знала, якого кольору сьогодні труси"