Nike заблокували продаж "кросівок Сатани", які дизайнери зробили для репера Lil Nas X. про це повідомляють CBSNews.

Повідомляється, що американська корпорація Nike через суд заблокувала продаж кросівок під назвою Satan Shoes ("сатанинське взуття"), створених дизайнерським колективом MSCHF для репера Lil Nas X. Всю партію на 666 пар розпродали ще 29 березня, менш ніж за хвилину.

Відомо, що" кросівки Сатани " створені на основі Nike Air Max 97. Вони продавалися по 1018 доларів.

Один із засновників MSCHF, Деніел Грінберг розповів The New York Times, що в кросівках замість повітря червоне чорнило з однією краплею крові, яку здали шість співробітників.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Федеральний суд у Брукліні (найбільш населене боро Нью-Йорка) став на бік компанії Nike і постановив припинити продажі кросівок, які випустив американський репер Lil Nas X спільно з нью-йоркською компанією MSCHF.

Після виходу партії "кросівок сатани" в Nike повідомили CNN, що компанія не брала участь в їх створенні.

"У нас немає відносин з Lil Nas X або MSCHF. Nike не розробляла і не випускала це взуття, і ми не підтримуємо їх", — заявили в компанії.

Раніше ми повідомляли, відомий музикант Lil nas X провів багатомільйонний концерт всередині дитячої гри Roblox.

Як повідомляв "Знай.uа", відомий репер Lil nas X зробив собі величезні груди.

Також "Знай.uа" писав, що молодий хлопець Залив тіло чорною фарбою і перетворився на "зло".