З сонячного і вологого Таїланду прийшли доволі цікаві новини, які змусять задуматися багатьох українців, які люблять "смачно поїсти". Так, в Таїланді мавпу на прізвисько Годзілла посадили на жорстку дієту, щоб врятувати їй життя.

Добрі люди на ринку, де жила тварина, так розгодували мавпу, що вона перетворилася на кулю. Мавпу прихистив місцевий крамар Маноп, коли її покинув інший торговець. Щодня примат з'їдав кілограми солодощів.

Про це стало відомо завдяки публікації Telegram-каналу "Life shot".

Мавпа з ожирінням, скріншот: YouTube
Мавпа з ожирінням, скріншот: YouTube

"Годзіллу прихистив місцевий крамар Маноп, коли її покинув інший торговець. Зараз трирічна Мавпа важить близько 20 кілограмів — а повинна не більше десяти. Коли відео з товстушкою з'явилися в інтернеті, на ринок приїхали чиновники і відвезли тварину до реабілітаційної клініки. Так що тепер Годзілла на суворій дієті. Після рехабу її планують випустити в дику природу. Господар мавпи Маноп всім цим дуже засмучений. Крамар заявив, що Годзілла стала членом його сім'ї.", - повідомляють автори публікації.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що в Харкові з ранку суботи, 20 березня, на ринку "Барабашово" було помічено незвичайних "покупців" – кіз. Про це повідомили в спільноті "ХС. Харків " у соціальній мережі Facebook. Втім, дивуватися харків'янам не доводиться - вулицями їхнього міста раз у раз прогулюються екзотичні тварини на зразок слонів і зебр, мавпи влаштовують рознос в магазинах, а верблюди крадуть капусту на сільських городах.

Раніше повідомляли, український зоопарк запропонував бажаючим оригінально помститися колишнім.

Як повідомляв Знай.uа, Ілон Маск навчив мавпу різатися в комп за допомогою чіпа - змова або конкуренція фанатам "Танчиків"?

Знай.uа писав, у Києві на Хрещатику фотографи продовжують знущатися над тваринами.