Після прем'єри першого випуску романтичного проекту" Холостяк-11 " одна з учасниць виправдалася за свій зовнішній вигляд.

За серце нового Холостяка Михайла Заливако прийшли боротися 30 красунь. І Жодну з них він не вигнав з першої вечірки і вирішив поспілкуватися з кожною.

Після того, як на екрани вийшов перший випуск нового сезону "Холостяк" одна з учасниць, власниця секс-шопу Валентина, вирішила виправдатися за свій зовнішній вигляд в кадрі. Вона опублікувала відео в TikTok, де показала, як виглядає після веселої ночі і заявила, що її поганий зовнішній вигляд пов'язаний з тим, що у оператора "важка рука".

"Просто подивіться як я виглядаю на камері на "Холостяку" і подивіться, як я виглядаю після того, як всю ніч бухала і поспала 3 години. І як би ... у оператора дуже важка рука", - каже Валя.

@saint.myr

#холостяк #холостяк11 #холостяк11украина #холостяк11сезон #stb #stbua

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще
♬ оригинальный звук - Saint Valentine

У відповіді на коментар однієї з користувачок дівчина розповіла про те, що на вечірці вона випила багато алкоголю і вона тривала величезну кількість годин:

"А ще зйомки тривалістю в 40 годин і купа випитого алкоголю на вечірці", - пише Валя.

Користувачі Мережі неоднозначно відреагували на таке відео. Одні погодилися, що камера робить гірше, а інші не побачили різниці.

"Взагалі не впізнала! Підозрювала, що камера псує", "Ні, ти просто так виглядаєш", "Пххх) однаково", "ти симпатична дівчина, але справа не в операторі, а в телекамері – там стоїть проф світло і певна лінза з певною фокусною відстанню", "Реально добре виглядаєш", "схожа на одну з Олсен", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, за серце "Холостяка" Михайла Заливако побореться порноактриса.

Як повідомляв "Знай.uа", "Холостяк" Заливако розділив учасницю на першій же зустрічі.

Також "Знай.uа" писав, що учасницю 11 сезону "Холостяка" звинуватили в шахрайстві.