Відомий український комік і наступник Володимира Зеленського в "Квартал 95" Євген Кошовий вирішив у своїй манері привітати українок з 8 березня.

Кошовий опублікував відео, на якому не тільки вітає в Міжнародний жіночий день, а й вибачається за чоловіків. Ролик він опублікував в Instagram.

"Любі жінки. Нехай у Вашому житті завжди присутня весна. Завжди присутня райдужна свіжість і легкість. Я не знаю, як це. Самі собі додумайте. З 8 березня. Нехай щастить вам і вибачте нас за все, що ми робимо протягом року до 8 березня і після 8 березня. Музики вам в душі. З весною, з 8 березня", - каже Кошовий.

На відео він позує в білій сорочці і чорній жилетці поруч з фортепіано. І в кінці грає пару нот на клавішах.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше спливло фото його майже легендарної лисини. Але щось з нею виявилося не так. Про це стало відомо завдяки короткій Stories Євгена Кошового в мережі Instagram.

Варто відзначити той факт, що першим фотографію опублікував відомий український ведучий заходів, автор жартів "Квартал 95", переможець шоу "Холостяк" і коханий зірки серіалу "кріпосна" Ксенії Мішиної Олександр Еллерт. Алексндр підписав фото так:"Весь в родимках і шрамах - щасливий значить".

Раніше ми повідомляли, друг Зеленського Кошовий влаштував недитячі ігрища з Дьоміним.

Як повідомляв "Знай.uа", Потап показав, як розважається з лисим з" кварталу " Кошовим.

Також "Знай.uа" писав, що Кошовий з "Кварталу 95" показав пошкоджену лисину, вся голова в шрамах.