В операції об'єднаних сил розповіли про мужню дівчину, яка залишила кар'єру вчителя заради захисту рідної країни.

Детальніше про це пише прес-служба ООС в Facebook.

Протягом останніх 8 місяців Єлизавета проходить службу в одній з механізованих бригад в Луганській області. До того, як стати військовослужбовцем, дівчина 8 років працювала вчителем фізичного виховання в одній зі шкіл Кривого Рогу.

На позиції вона з ще однією дівчиною знаходиться в абсолютно рівний умовах з чоловіками, серед яких є як досвідчені вояки, так і зовсім молоді хлопці, які нещодавно пройшли військову підготовку. У дівчат немає ніяких привілеїв, вони виконують ті ж обов'язки, тільки що живуть в окремому наметі і дрова їм колють чоловіки. Разом з побратимами вони несуть службу Батьківщині і спостерігають за діями ворога.

"Я давно мріяла про військову службу, але вагалася – чи витримаю я і не підведу своїх товаришів", - розповідає Єлизавета.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Дівчина завжди була патріотично налаштована і навіть брала участь у місцевому Майдані в 2014 році. Завдяки хорошій фізичній підготовці Єлизавета допомагає чоловікам переносити всі тяжкості військової служби.

"Не кожний чоловік здатний покинути улюблену роботу, чудових учнів, одягнути військову форму і виконувати завдання на передній лінії. Тому для Лізи адаптація до фізичних навантажень та специфічного польового побуту тривала не довго", - йдеться в повідомленні.

Пост ООС в Facebook / скріншот
Пост ООС в Facebook / скріншот

Пост ООС в Facebook / скріншот
Пост ООС в Facebook / скріншот

Нагадаємо, що збройні формування Російської Федерації продовжують обстрілювати українські позиції на Донбасі.

Як повідомляв портал Знай.uа, лвикрадений хлопець Макс рятує багатьох українських військовослужбовців на Донбасі.

Також Знай.uа писав, що на Прикарпатті вшанували пам'ять загиблого героя АТО.