Королева Великобританії Єлизавета II не буде дивитися інтерв'ю Меган Маркл і принца Гаррі, яке вийде ввечері, 7 березня (за місцевим часом). Більш того, в Букінгемському палаці готові до скандалу з парою, якщо почують від них різкі висловлювання.

Детальніше про це пише видання "Daily Mail".

Весь світ в очікуванні виходу гучного інтерв'ю колишніх членів королівської сім'ї принца Гаррі і Меган Маркл для Опри Вінфрі. Герцогиня і герцог Сассекські розповіли досить багато американській журналістці, в тому числі і про королівську сім'ю, що вельми насторожило Британію.

Інтерв'ю / скріншот з відео
Інтерв'ю / скріншот з відео

У Букінгемському палаці припустили, що зоряна пара могла в розмові пропустити критичні висловлювання на адресу окремих членів королівської сім'ї. Джерело видання заявило, що в цілому палац витримає нападки герцогів, однак якщо мова зайде про окремих людей, то слід очікувати відповідної реакції. Британці також відзначили, що у них з Сассекськими йде негласна війна.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Придворні заявили журналістам, що королева Єлизавета II не має наміру дивитися інтерв'ю за участю онука не тільки тому, що воно пройде пізно вночі за місцевим часом, а й тому, що у неї є більш важливі державні справи. Слуги монархині коротко сповістять її про зміст інтерв'ю за сніданком.

Єлизавета II і принц Філіп / скріншот з відео
Єлизавета II і принц Філіп / скріншот з відео

Нагадаємо, що перед "побаченням" Маркл і Опри королева Єлизавета II пішла в наступ: "Меган знущалася прямо в палаці..."

Як повідомляв портал Знай.uа, дружина принца Гаррі знущалася над прислугою? Королівська сім'я проти Меган Маркл.

Також Знай.uа писав, що принц Гаррі зізнався Опрі про страх повторити долю Діани.