5 березня 2021 року, на телеканалі "СТБ" стартував новий сезон всіма улюбленого проекту "Холостяк" з Михайлом Заливако.

І на офіційній сторінці телеканалу в соціальній мережі Instagram почали з'являтися публікації, пов'язані з довгоочікуваним шоу і учасницями в ньому. Одна з них стосується досить потайливої 27-річної Юлії, яка вдалася до цікавого рішення, щоб вразити "Холостяка" з 11 сезону.

Зараз же дівчина на своїй сторінці в соцмережі вирішила поділитися, яким же був її план, коли вона вибирала образ для першої зустрічі з Михайлом. Вона зазначила, що їй хотілося вразити головного героя, на випадок, якщо він мені теж сподобається.

"Адже шансу справити перше враження у мене більше не буде😉 я вирішила висловити свій внутрішній світ за допомогою креативного і милого костюма. А також, дати Міші можливість відчути мою енергетику не залежно від зовнішності під "зайчиком" 🤗 Ну і найголовніше-реакція холостяка🤩 мені було важливо дізнатися, як саме відреагує головний герой: з гумором🙃 або ж навпаки сприйме таку мою появу в багнети😔", - заявила Юлія.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще
27-річна дівчина повідомляє, що основним завданням костюма була інтрига. І її план спрацював, тому їй навіть вдалося індивідуально поговорити з Михайлом Заливако.

Нагадаємо, Заливако у 11 сезоні "Холостяка" побив всі рекорди: поцілунок в перший вечір

Як повідомляв "Знай.ua", Зайка Юля з "Холостяк-11" після "стриптизу" перед Заливако висловилася про свою дірочку: "Позбавили"

Знай.ua писав, "Холостяк" Заливако розділив учасницю на першій же зустрічі: "Не встигла схуднути"