Як приготувати смачний борщ гарного рубінового кольору - записуйте рецепт.

Ви коли-небудь замислювалися про те, чому у деяких господинь борщ виходить такого насичено червоного кольору. А у вас не виходить такий відтінок, як не старайся.

Секретом гарного кольору борщу поділились в Chef's House.

Інгредієти

Бульйон:

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Вода - 2 л

Яловичина на кістці - 300 г

Цибуля - 1 шт Морква - 1 шт

Перець горошок і лавровий лист

Піджарка:

Соняшникова олія для смаження

Цибуля - 1 шт

Морква - 1 шт

Буряк - 3 шт

Лимонний сік - 1 ст.л.

Томатна паста - 1,5 ст.л. Цукор - 1 ст.л.

Сіль - 1 ч.л.

Картопля - 3 шт

Капуста (червонокачанна")- 300 г

Буряк - 1 шт (під кінець)

Часник - 2 зубчики

Кріп за бажанням

Вершкове масло - 20 г

Приготування:

Вливаємо в каструлю воду, кладемо м'ясо, овочі, горошковий перець, лавровий листок. Доводимо до кипіння, знімаючи пінку, і варимо 2 години.

На олії обсмажуємо порізану цибулю, додаємо терту моркву та порізаний соломкою буряк. Добре все обсмажуємо.

Додаємо лимонний сік, томатну пасту, цукор, сіль, все добре перемішуємо.

Виймаємо з каструлі м'ясо та овочі, проціджуємо бульйон. Кладемо порізану на кубики картоплю, додаємо піджарку та порізану капусту. Кладемо також маленький сирий буряк та варимо ще 15 хв. Сирий буряк при варці додасть борщу потрібного відтінку.

Далі виймаємо буряк, тремо його на терці. Додаємо до борщу порізане м'ясо, потертий буряк, порізаний кріп та вершкове масло. Добре все перемішуємо, накриваємо кришкою і даємо настоятись 15 хв.

Рубіновий борщ можна подавати до столу. Смачного!

Нагадаємо, покроковий рецепт млинців з "пухирцями" на Масляну

Як повідомляв портал Знай.ua, смачні млинці з ягодами до Масниці допоможуть урізноманітнити святковий стіл

Також Знай.ua писав рецепт смачних сирників з апельсиновим сиропом