5 березня 2021 року, на телеканалі "СТБ" відбулася прем'єра довгоочікуваного 11 сезону "Холостяка" з Михайлом Заливако.

На офіційній сторінці телеканалу в соціальній мережі Instagram продовжують з'являтися публікації, пов'язані з довгоочікуваним шоу і учасницями в ньому. Одна з них стосувалася досить потайливої 27-річної Юлії, яка прийшла на проект в костюмі зайчика. Згодом Заливако позбавив учасницю від костюма. І зараз дівчина на своїй сторінці в соцмережі вирішила написати про свій шлях на шоу.

"Холостяк", скріншот: Instagram
"Холостяк", скріншот: Instagram

"Мій шлях на проекті @holostyakstb почався не зовсім зазвичай🤗 я увірвалася на червону доріжку в костюмі зайчика🐰 зазвичай, дівчата хвилюються перед знайомством з головним героєм, але я переживала як би не заплутатися у власних великих лапах. До того ж, запітнілі очі повністю позбавили мене здатності орієнтуватися в просторі 👀 кисень надходив у велику кролячу голову через маленьку дірочку (рот). Власне через цей отвір я розглянула ноги незнайомця. Це і був Холостяк😍 точніше його чорні кеди з білою підошвою і жовтими задниками 👟", - написала вона в публікації.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Зайка з "Холостяка", фото: Instagram
Зайка з "Холостяка", фото: Instagram

Вона виділила непоганий смак Михайла Заливако, Юлії сподобався привітний і добрий голос "Холостяка", який згодом проник в чакру її "кролячого" серця. Вона піднесла йому подарунок у вигляді маленької морквині і відправилася на знайомство з іншими учасницями проекту.

Нагадаємо, Заливако у 11 сезоні "Холостяка" побив всі рекорди: поцілунок в перший вечір

Як повідомляв "Знай.ua", за серце "Холостяка" Михайла Заливако побореться порноактриса: "Краще б не гуглила"

Знай.ua писав, учасницю 11 сезону "Холостяка" звинуватили в шахрайстві: "Людей дурила в Чернівцях"