Старший брат американської співачки Мераї Кері Морган подав на неї до суду після того як вивчив її мемуари The Meaning of Mariah Carey ("Значення Мераї Кері"), опубліковані у вересні 2020 року.

Так, 61-річний Морган Кері звернувся до Верховного суду Манхеттена. У позові чоловік заявляє, що 51-річна сестра обмовила його, коли розповідала про своє дитинство.

"Багато фрагментів книги є помилковими і дискредитують, вони завдали серйозної шкоди його репутації, особистим і діловим зв'язкам", - йдеться в заяві.

Фітнес-тренер додав, що через книгу Мераї він позбувся важливого кінопроекту. За його словами, сестра зрадила його і обмовила, видавши за правду "очевидні плітки".

сім'я Мераї Кері, фото instagram.com/mariahcarey
сім'я Мераї Кері, фото instagram.com/mariahcarey

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Чоловік вважає, що в мемуарах співачки все виглядає так, ніби він був дуже жорстокий по відношенню до їх батька, хоча насправді саме глава сімейства був агресивним та виявляв насильство.

Також брат співачки заперечує, що одного разу "впечатав" маму в стіну, що продавав заборонені речовини і зловживав алкоголем. Його також образила згадка про те, що одного разу його відправили в дитячу психіатричну лікарню.

Елісон Кері раніше виступила проти молодшої сестри минулого місяця. Вона спростувала слова поп-діви про те, що накачувала її наркотиками в дитинстві. Поки Мерайя ніяк не прокоментувала заяви родичів.

Нагадаємо, Мерайя Кері подала позов до суду на свою колишню помічницю Ліанну Азарян.

Як повідомляв портал Знай.uа, сестра Мераї Кері вирішила засудити матір за насильство в дитинстві.

Також портал Знай.uа писав, що сестра Брітні Спірс розкрила сімейну таємницю про батька зірки.