Актори гумористичного проекту "Дизель Шоу" приготували крутий подарунок для українок до Міжнародного жіночого дня. Напередодні свята відбудеться прем'єра першого весняного концерту.

На "Дизель Шоу" покажуть, як потрібно забирати жінку з нічного клубу в її свято, коли навколо багато подружок і алкоголю. Про це йдеться в анонсі на офіційній сторінці проекту в соцмережі Instagram.

"Сьогодні! Перша весняна прем'єра "Дизель Шоу", присвячена Міжнародному жіночому дню. Наші жінки такі милі, добрі, красиві, ніжні, кохані... Цього у них не відібрати. Але спробуйте забрати жінку з нічного клубу в її свято. Та ще й з подружками, такими ж... милими 😉 Тут знадобляться залізні нерви, справжню мужність і, звичайно ж, любов. Інакше це просто не пережити! Дивіться прем'єру "Дизель Шоу" вже сьогодні о 20:10 на нашому youtube-каналі:)" - сказано в публікації.

скріншот публікації

Популярні новини зараз
Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Нагадаємо, якою була Марина Поплавська в молодості: архівні кадри з покійною зіркою "Дизель Шоу". Акторка загинула в автокатастрофі в жовтні 2018 року. Її запам'ятали завдяки гумору і таланту.

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка "Дизель Шоу" Нікішин похвалився головним досягненням за весь рік: "Приміряв на себе". Гуморист зізнався, що зміг сильно схуднути в минулому році.

Також портал Знай.uа писав, що актор і один із засновників гумористичного проекту "Дизель Шоу" Єгор Крутогологов розповів про свої стосунки з дружиною Катериною.