Вже сьогодні, 5 березня 2021 року, на телеканалі "СТБ" стартував новий сезон всіма улюбленого проекту "Холостяк" з Михайлом Заливако.

І на офіційній сторінці телеканалу в соціальній мережі Instagram почали з'являтися публікації, пов'язані з довгоочікуваним шоу і учасницями в ньому. Одна з них стосується сильної, успішної і яскравої дівчини на ім'я Алла - успішної бізнес-леді і матері 15-річної дочки.

"Холостяк", скріншот: Instagram
"Холостяк", скріншот: Instagram

В українців вирішили поцікавитися, чи вражені вони. Однак користувачі розділилися на два табори і один з них переважає. Це ті, кому Алла не сподобалася. "На 36 і виглядає, ніяк не молодше", "Не сподобалася", "Ну таке😐", "Не люблю вискочок", "А коли прийде час і Холостяк, буде україномовний? 😮😮😢", "Поки вона мені найбільше подобається", "Вона аж надто зарозуміла 🤦 неприємненький чубок", "Цаца, чергова "Я багiня", - написали користувачі в коментарях, в основному відзначаючи зарозумілість з боку учасниці, характер, і одноманітність зовнішності по відношенню до інших учасниць.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram ("Холостяк")
Коментарі, скріншот: Instagram ("Холостяк")

Нагадаємо, новий головний "Холостяк" країни Михайло Заливако змінює правила 11 сезону: вже в ефірі. Новий головний холостяк країни готовий руйнувати стереотипи на шляху до своєї мрії.

Як повідомляв "Знай.ua", Новий головний "Холостяк" країни Михайло Заливако оголосив початок 11 сезону: сьогодні ввечері

Знай.ua писав, ідеальний Льоша з "Холостячки" очманів від дівчини, і це не Мішина: "Захоплююся, стежу за нею"