У Миколаєві встановлять найбільший український прапор за 14 мільйонів гривен.

Про це свідчить протокольне рішення за результатами селекторної наради керівництва ОДА з Офісом президента, яке пройшло 11 січня.

За результатами цієї наради головам облдержадміністрацій доручено з метою підготовки до святкування Дня державного прапора України в 2021 році забезпечити реалізацію проекту зі встановлення в містах обласного значення найбільшого державного прапора України в області.

Також облдержадміністрації повинні визначитися зі знаковим об'єктом в області, будівництво або реконструкція якого буде здійснено в 2021 році в рамках підготовки до святкування 30-ї річниці Незалежності України.

документ, НикВести

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У Миколаївській облдержадміністрації планують за рахунок бюджету встановити в Миколаєві величезний прапор вартістю 14 мільйонів гривен. В обласному управлінні капітального будівництва заявили, що планують отримати на цей проект 9 мільйонів з бюджету Миколаєва.

Заступник голови облдержадміністрації Ігор Кузьмін зазначив, що 72-метрова стела з прапором України, яку хочуть встановити в Миколаєві, стане арт-об'єктом, який буде видно з усіх боків міста.

Нагадаємо, українець отримав інвалідність, захищаючи рідну землю і виявився нікому не потрібним.

Як повідомляв портал Знай.uа, офіцер ЗСУ розповів, як військових принижували під час окупації в Криму.

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Зеленський вшанував державний герб України.