Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, частенько радує своїх шанувальників всілякими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 2,4 мільйона чоловік.

Якось вона в одному з фрагментів шоу "Маска" ділилася досить кумедними жестами, показуючи мікрофон біля губ, чим, власне, і довела одного з персонажів - Бабку - до мату. А зараз вона поділилася досить відвертим відео танці під пісню Niman - Талия (ft. Truwer, Райда, Скриптонит). Ця пісня зараз проживає своє друге життя на просторах Інтернету, під неї з'являється все більше і більше відеороликів.

"Її талія аномалія, її талія пісочний годинник, не зламаєш, не сси", - йдеться в цій композиції.

@polyakova_olya

Такой талии нет и в Италии 🤪🤩

♬ Талия - Remix by Karma - Niman

При цьому, в якийсь момент Оля Полякова нахиляється так, що видно область між ніг в розрізі сукні.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Коментарі, скріншот: TikTok (Полякова)
Коментарі, скріншот: TikTok (Полякова)

Коментарі, скріншот: TikTok (Полякова)
Коментарі, скріншот: TikTok (Полякова)

Нагадаємо, Оля Полякова в образі ельфійки показала, на що здатні її нескінченні ніжки. Красуня вирішила забавно потанцювати, стрибаючи в такт музиці, незважаючи на туфлі на високих підборах.

Як повідомляв "Знай.ua", Оля Полякова на шоу "Маска" довела Бабку до мату, а Остапчука до істерики: "*бать"

Знай.ua писав, Настя Каменських злилася з Олею Поляковою в пристрасному поцілунку на сцені шоу "Маска"