Співачка Світлана Лобода випустила новий кліп на пісню “Рідний”.

Відео вже розміщене на цифрових майданчиках, а детальніше про свою нову роботу зірка розповіла у публікації у соцмережі "Інстаграм".

Російська співачка українського походження, яка любить епатувати провокативними образами і скандальними піснями, вже вдруге презентує спокійну і тонку роботу. Якщо пісня “Молоко” розповідала не лише про любов, а й жіночу силу і підтримку матері, пісня “Рідний” повністю розповідає про любов між двома людьми, яка не склалася.

За задумом режисера кліпу, жінка і чоловік кожен живе своїм життя. У неї - коханий і робота, в ньому - дружина і дитина. Проте герої досі пам’ятають одне одного, мріють побачитися і бути разом. Це, у свою чергу, не скасовує обов’язків і обіцянок, які герої дали своїм новим половинкам і дітям.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Такими словами Світлана презентувала цей кліп і пісню: “У житті кожного з нас трапляються зустрічі, які змінюють її назавжди. Але іноді, ми не зустрічаємо любов, ми її дізнаємося. Вона приходить сигналами з минулого життя, обривками снів, пам'яттю душ ...Сьогодні дуже хвилюючий для мене день-прем'єра треку з самої глибини серця, прем'єра кліпу на вістрі емоцій. «Рідний» - це відео про кожного з нас і про любов, якої тісні рамки тіла, вона живе на рівні душі!”

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також Знай.ua писав, Лобода на таємному концерті в Україні "повернулася" до Меладзе