Російська співачка українсько-єврейського походження відвідала зйомки вечірнього шоу з популярним ведучим Іваном Ургантом. Подивитися цю розмову буде можна вже ввечері п’ятого березня.

Для відвідин ефіру співачка, яка ніколи не боялася епатувати публіку і своїх фанатів, обрала коротку сукню-піджак кольору фуксії. Це - один із найтрендовіших кольорів цього сезону.

Піджак співачки має великий виріз, який, втім, нічого не демонструє, а лише натякає, завершується великою кількістю пір’я. Цей об’ємний низ перетворює піджак на щось кокетливе і коктейльне. Піджак завершується над колінами, плечі мають підкладки, щоб досягти ефекту великих квадратних плечей. Родзинкою цього піджака є шлейф-хвіст, який звисає з одного боку. Образ співачка завершила туфлями в тон. На кісточці вони мають “браслети” з максимально схожого матеріалу. Образ завершується короткою зачіскою співачки. Вона вклала волосся у грайливу укладку. На шиї - прикраса, макіяж стриманий.

Лоліта Мілявська, фото Instagram
Лоліта Мілявська, фото Instagram

"Ефір у Вані @vecherniy_urgant в п'ятницю ☝️😜 Хто сказав, що я «не подарунок»?" — підписала Лоліта пост.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Остання велика робота співачки - участь у зйомках реклами для виробника пельменів. У рекламному відео сильна і впевнена себе Лоліта розповідає про те, що не любить готувати, і що вона, як і будь-яка інша жінка, може дозволити собі не готувати.

Нагадаємо, Лоліта раптово стала на захист жінок від домашньої каторги: "Не хочу стояти біля плити"

Як повідомляв портал Знай.ua, Глюкоза, Лоліта, Корольова і навіть Гребенщиков: зіркові "кримнашисти", які отримали заслужений "подарунок" на українському кордоні.

Також Знай.ua писав, що Лоліта присмокталася у пристрасному поцілунку до коханого Лободи Ліндеманна: "Від усього серця"