Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість поділився радісною новиною - виявляється, він стане учасником нового шоу на телеканалі "1+1" "Ліпсінк батл" - 36 зірок українського шоу-бізнесу підкорюватимуть українців своїми пародіями.

Так, артист дав коротеньке інтерв'ю під час підготовки до зйомок, розповівши, як виховує їх з дружиною Вікторією 6-річну красуню-доньку Лізу, яку численні шанувальники також знають, як "крихітуу Ліззі". Шоумен видав головний секрет їх з донькою теплих відносин - Юрій трепетно ставиться до дівчинки, акуратно робить їй зауваження, не кричить, робить компліменти і багато часу проводить з сім'єю.

До слова, сама Ліза мріє піти по стопах зіркового тата і стати знаменитою, активно відвідує уроки вокалу, займається моделінгом і навіть експерементує із зовнішністю, в основному з зачісками. Ткач зізнався, що не хотів би, щоб донька здобула популярність, проте якщо найрідніша дівчинка зрозуміє, що їй це потрібно - то не буде забороняти Лізі йти до мрії.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Як побудувати теплі стосунки з донечкою, чому важливо з нею розмовляти, і що буде, коли донька захоче стати популярною — розповідає гуморист та учасник «Ліпсінк батлу» Юрій Ткач

Ексклюзивно для @zhvl_official Юрій Ткач на зйомках @lipsyncbattle_ua розповів про свої секрети виховання донечки."

Нагадаємо, Юрій Ткач перетворився на Могилевську і перетанцював навіть Яму

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Юрій Ткач з "Квартал 95" розсмішив "дуже серйозним" заняттям

Також портал "Знай.uа" писав, що Юрій Ткач з "Квартал 95" раптово змінив національність