6 березня православні християни святкуватимуть Батьківську суботу, яка стане першим таким днем у 2021 році.

Це день, коли християни, поминають усіх померлих: батьків і родичів, друзів, колег або навіть незнайомих чи неблизьких людей, які, втім, залишили слід у вашому житті.

У цю суботу не можна святкувати веселі свята, сваритися або виконувати тяжку роботу по дому. Якщо ви маєте можливість і бажання відвідати церкву, помолитися там - чудово. Іншою хорошою ідеєю є організувати сімейний обід, за яким родина поминатиме усіх, хто помер.

Батьківська субота: джерело:therussiantimes.com
Батьківська субота: джерело:therussiantimes.com

8 березня розпочнеться Масляна - не забудьте відсвяткувати ці дні смачно і радісно, тому що саме для цього існує цей тиждень. Окрім того, вивільнення енергії допоможе людям, які планують постувати, увійти в піст 15 березня.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Під час Великого посту поминальними є також друга, третя і четверта субота, а після Великодня буде ще один Батьківський день - Радониця. Це свято випадає на 11 травня.

Нагадаємо, молитва на роботі: як зберегти духовне життя у важкі будні

Також, "Знай.ua" писав, Молитви за сина і доньку — потужний оберіг захистить дитину.