Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом.

Нещодавно знаменитість представила численним шанувальникам яскраву новинку - довгоочікувану пісню "a tebe...", якою інтригувала досить довгий час. Так, артистка випустила вже другий сольний трек після розпаду групи "Время и Стекло", перший, "gorit", став справжнім хітом за досить короткий проміжок часу.

Красуня розповіла історію про нерозділене кохання, коли дівчина хотіла бути разом зі своїм коханим, проте той не розцінював Їхні стосунки, як щось серйозне. Цього разу пісня Наді вийшла навіть трохи скандальнішою, ніж попередня - незважаючи на досить юну аудиторію слухачів у приспіві кілька разів повторюється фраза "А тебе пох*й".

"a tebe ... цей випадок знайомий практично кожній з нас: твої думки про нього, а йому байдуже, ти хочеш бути разом, а він – ні, ти закохана, а йому...pohui. Але ти все одно не шкодуєш, що колись сказала йому так...

Слухайте музичну сторі, що відкриває мій міні-альбом dofamin, на всіх майданчиках.
EP вже в передзамовленні на Apple Music

TikTok #atebepo"

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.