Батьки співачки Антоніни Матвієнко (і, своєю чергою, тесть і теща Арсена Мірзояна) святкують "золоте весілля" — 50-річний ювілей шлюбу.

У розділі сторіз своїй сторінці у соціальній мережі “Інстаграм” Антоніна Матвієнко опублікувала світлину своїх батьків.

На фото, зробленому над берегом моря, можна побачити молодих батьків співачки. Юна, ніжна і беззахисна Ніна Матвієнко щулиться від вітру і шукає захисту в обіймах високого, статного бороданя. Це - Петро Гончар, український художник, з яким співачка одружилася у 1971 році. У подружжя народилося троє дітей: двоє синів, які також стали художиками, і донька - Тоня.

Згідно зі спогадами Ніни Матвієнко, перша зустріч із чоловіком відбулася на одному з київських концертів. Чоловік був вражений силою голосу молодої співачки і зрозумів, що хоче, щоб вона стала його дружиною.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

На опублікованій донькою світлині можна довго розлядати одяг, в якому позують молоді закохані. Спортивні кофти, мішкуваті штани - родичів у таких костюмах можна знайти у будь-якому сімейному альбомі. Тоня підписала фото так: “Золоте весілля. Вітаю моїх найдорожчих батьків зі святом. Дякую за мене”.

Пізніше привітання Тоня розмістила і у постійних фото на своїй сторінці в інстаграмі, де розмістила більше кадрів з батьками.

Раніше повідомляли, Тоня Матвієнко показала свою копію, і це не донька: в очах двоїться.

Знай.uа писав, Тоня Матвієнко роззула маму на зворушливій фотосесії: Ніна Митрофанівна не очікувала.