Українська співачка Таїсія Повалій представила свій новий альбом " особливі слова. Сповідь".

Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі "Instagram".

За її словами, музичний твір став відвертим оповіданням про життя зірки і випробуваннях, які їй довелося випробувати.

"Отже! Ось і розповіла Я вам про свої складнощі! Як страждала, як боялася жити, як не бачила майбутнього! І скажу чесно, це було жахливо! Навіть сказати жахливо-це нічого не сказати! Падала, падала, як поранений птах! І в якийсь той момент, як власне і завжди, мене підхопили Небеса і стали обдаровувати мене Чудесами! Обдаровувати, щоб я знову захотіла жити! Щоб я знову змогла любити! Сьогодні я знаю, що величезні випробування мені дані тому, що я могла їх витримати, щоб я стала ще сильніше ніж раніше! Сьогодні я підводжу риску! Вже все сказано! Знімаю з себе всі тяжкості і залишаю їх в минулому! І тепер я відкриваю новий чистий аркуш історії!" - написала Повалій.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також співачка висловила подяку своїй аудиторії.

"Ніколи не втомлюся вам дякувати, мої рідні, улюблені Люди, мої дорогі Передплатники! Завжди мене відчували і підтримували своєю присутністю в моєму житті! Люблю вас всім серцем! Спасибі вам всім і спасибі НЕБЕСАМ за все!" - йдеться в повідомленні.

Таїсія Повалій придбала в Україні сумнівну репутацію через підтримку режиму позбавленого звання президента диктатора Віктора Януковича — вона навіть встигла побувати народним депутатом від "Партії регіонів". Після Революції Гідності зірка покинула країну на деякий час, але все ж повернулася, про що додатково свідчать множинні знімки з її сторінки в Інстаграме.

Раніше повідомляли, Молодіюча Таїсія Повалій показала свою кицьку перед 8 березня: "Подвійна".

Як повідомляв Знай.uа, Таїсія Повалій зізналася в любові особливому чоловікові, і це не Ліхута: "скільки свого ти вклав в моє... ".

Знай.uа писав, дружина Стаса Михайлова подарувала йому іншу жінку: "і так прошу кожен день".