Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість поділилася з численними шанувальниками радісною новиною - виявляється, вони з репером і продюсером Потапом стануть ведучими нового шоу на телеканалі "1+1" "Ліпсінк батл": 36 зірок українського шоу-бізнесу будуть підкорювати українців своїми пародіями.

Так, прем'єра відбудеться вже 6 березня, проте творці проекту інтригують різними пікантними подробицями вже зараз. На сторінці офіційного фан-аккаунта Тіни з'явилося компрометуюче відео, на якому Потап і Кароль нібито гаряче поцілувалися на камеру, стоячи на сцені з незвичайних образах.

Варто відзначити, що Олексій Потапенко - чоловік співачки Насті Каменських, а ось Тіні Кароль довгий час приписують роман з харизматичним молдавським колегою Даном Баланом.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "ось так і знала, що при такій парі ведучих без хайпа не обійдеться. Відчувала недобре...😕 ", "До біса красиво, хто б що не говорив🔥"," Якби таке відео було з Даном, вже б вся дантіна кричали що вони одружені і мають 5 дітей️️", " я благаю вас. Тільки не показуй це Дану.😂😂😂😂😉😉😉".