Смертельно щасливий: "труп" ожив на столі у патологоанатома за секунду до розтину

"Мертвий" хлопець ожив за кілька миттєвостей до розтину паталогоанатома, після того, як лікарі його визнали померлим, не почувши слабкого пульсу пацієнта. Щасливе "воскресіння" сталось у в південному індійському штаті Карнатака.

У Павла Зіброва вселився Філіп Кіркоров

Відомий український співак Павло Зібров має величезну аудиторію шанувальників з якими ділиться цікавими публікаціями в соцмережах. На цей раз, у своєму Instagram, артист вирішив показати, як знімався в промо-ролику для шоу "Ліпсінк батл" на каналі "1+1".

Павло Зібров, фото: Instagram
Павло Зібров, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Сергій Міхалок втратив близьку людину, боровся до кінця: "Пішов наш брат"

Нещодавно стало відомо про смерть соліста гурту Сергія Міхалка (ексвокаліст "Ляпіса Трубецького") Brutto – Сергія "Бразила" Корольова. Музиканту було всього 35 років. Про це йдеться на сторінці колективу в соціальній мережі Instagram.

Сергій Міхалок, фото з Instagram
Сергій Міхалок, фото з Instagram

"Холостячка" Мішина замахнулася замінити "вовчицям" Олега Винника: знайдіть 10 відмінностей

Українська акторка, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також усі знають за серіалом "Кріпосна", стала учасницею нового шоу перевтілень на телеканалі 1+1 "Ліпсінк батл".

Ксенія Мішина, фото з Instagram
Ксенія Мішина, фото з Instagram

Зеленський підписав закон про стаж онлайн: втрата "трудової" не страшна

Президент України Володимир Зеленський підписав закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обліку трудової діяльності працівника в електронній формі". Він був прийнятий Верховною Радою 5 лютого 2021 року і вводить облік трудової діяльності українців в електронній формі для підтвердження наявного стажу для укладення трудового договору, а також призначення пенсій та інше.

Володимир Зеленський, скріншот: Youtube
Володимир Зеленський, скріншот: Youtube