Дружина відомого українського хореографа Влада Ями, який також є суддею проекту "Танці з зірками", Ліліана дуже активно веде свою сторінку в Instagram.

Нещодавно молода мама п'ятирічного Ліона поділилася красивими кадрами з відпустки, яку вона проводить у Мексиці зі своїм зірковим чоловіком. Подружжя вирішило вперше відпочити на морі без дитини, щоб повністю насолодитися часом наодинці один з одним. Варто зазначити, що на іншому континенті дружина Ями відзначила свій день народження.

"18 лютого 🎁🎉🥳, вечір.... Здавалося б, День Народження закінчується, але не тут то було... 🤪😁 Вночі на мене чекав ще один сюрприз... 🥰 Ми телепортувалися в Мексику. Вперше за п'ять років вирвалися самі, без сина. 😜🙈 Це була незабутня доба... 🥰😍 В 4.25 виїхали в аеропорт Miami та через 1 годину 20 хвилин польоту опинилися в Канкуні. 💃 Потім ще 1,5 години (дорогою навколо виключно екзотичні пейзажі, тому час пролетів швидко) і ми на Карибському узбережжі в місті Тулум 😍", - написала Ліліана.

Ліліана Яма, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, Влад Яма зробив красуні-дружині неймовірний сюрприз до дня народження: про це мріє кожна.

Як повідомляв портал Знай.uа, красуня-дружина Влада Ями в піжамці вразила зовнішністю без макіяжу.

Також портал Знай.uа писав, що спортивний Влад Яма показав, як висить в Майямі без дружини і сина: "Багато спокус".