Українська акторка, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також усі знають за серіалом "Кріпосна", стала учасницею нового шоу перевтілень на телеканалі 1+1 "Ліпсінк батл".

Так, на офіційній сторінці телеканалу в соцмережі Instagram заінтригували новими фотографіями, на яких Мішина постала в образі повелителя "вовчиць" Олега Винника.

Як відомо, прем'єра "Ліпсінк батла" відбудеться в суботу, 6 березня. У першому епізоді зірка "Кріпосної" виконає пісню "Вовчиця", а її коханий Олександр Еллерт спародіює Брітні Спірс.

"Ксенія Мішина в образі Олега Винника на сенсаційному шоу "Ліпсінкбатл" 🤩 Вже в першому епізоді за звання кращого пародиста країни буде боротися зіркова пара Олександра Еллерта і Ксенії Мішиної. Ксенія постане в образі Олега Винника і виконає головний хіт артиста "Вовчиця", а Олександр Еллерт приміряє образ популярної поп-співачки Брітні Спірс. Як тобі образ Ксенії? Коментуй 🔥", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Ксенія Мішина в образі Олега Винника, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Ксенія Мішина перелякала серйозною розмовою: "Шрами на серці".

Нагадаємо, Ксенія Мішина вразила фанатів несподіваним зізнанням: "Ти вагітна?"

Як повідомляв портал Знай.uа, Маша Єфросиніна приміряла чоловічий образ: вгадайте, хто вона тепер.

Також портал Знай.uа писав, що гарячі наряди Тіни Кароль для "Ліпсінк батл" злили в мережу: латекс vs глибоке декольте.