Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, з великою активністю веде свою сторінку в Instagram, де публікує яскраві фото та відео.

Цього разу 33-річна дружина репера Олексія Потапенка нагадала фанатам про прем'єру її нової пісні. Так, вже завтра, 5 березня, вийде її нова пісня під назвою "Дівчатка рулять". На опублікованій фотографії Настя позує у своїй гардеробній у великій рожевій футболці з написом "Girls rules" та чорних стильних окулярах.

"Дівчата рулять 👭 🤟 Прем'єра треку вже завтра! Вірю, що кожна з вас знайде в ньому себе", - зазначила Каменських.

Настя Каменських, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Я вас люблю ❤️", "Обожнюю такі хвостики😍", "Насті так личить цей образ 😍😍😍", - написали коментатори.

Варто зазначити, що 18 березня відбудеться прем'єра кліпу на пісню "Дівчатка рулять", в якому також візьме участь дружина репера Позитива Анна Андрійчук-Завгородня. Більш того, наприкінці весни фанати почують повноцінний альбом Насті Каменських.

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських знайшла заміну Потапу, скоро вийде відео: "Намагалася зберегти в таємниці".

Нагадаємо, Настя Каменських похвалилася тим, про що мріє кожна дівчина.

Як повідомляв портал Знай.uа, Потап показав, як розважається з лисим з "Кварталу" Кошовим: "Непристойна картина".

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських показала всій Україні інтимний процес: "Туалет".