Скоро глядачам покажуть новий випуск найзагадковішого детектив-шоу на українському телебаченні "Маска", учасниками якого стали українські зірки – актори, музиканти, коміки, спортсмени, політики, ведучі та співаки. Але їх особистості – таємниця, розгадати яку повинні глядачі.

Так, на офіційній сторінці "Маска Україна" в соцмережі Instagram анонсували нового героя – фантастичного Махаона, який з'явиться в 7 випуску шоу.

Художник по костюмах Назар Дідик розповів, як створювався костюм Махаона.

"Махаон – один з найкрасивіших і найбільших метеликів на планеті, тому вибір впав на створення саме цього образу в проекті МАСКА. Хотілося передати в образі унікальність і красу, грацію і витонченість! Махаон – втілення трансформації з гусені в неймовірного красеня з можливості повзати до польоту!" - зазначив Дідик.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Олександр Пономарьов скинув костюм Лева в "Масці" і розповів про погрози конкурентам.

Нагадаємо, Андрій Данилко перетворився на Бреда Пітта на шоу "Маска": "Портрет ідеального чоловіка".

Як повідомляв портал Знай.uа, Настя Каменських злилася з Олею Поляковою в пристрасному поцілунку на сцені шоу "Маска".

Також портал Знай.uа писав, що милий Циклоп з "попою як у Кім" на "Масці" розбурхав фантазії українців: Мішель Андраде або Надя Дорофєєва?