Зараз в Інтернеті з'явилося відео з Підмосков'я, де зовсім скоро може народитися страшна міська легенда. Адже вздовж дороги можна помітити розкидані копита в снігу.

Павловський Посад відомий, в першу чергу, розкішними хустками. Вони є у кожної другої бабусі. Однак тепер душевна атмосфера тихого району під загрозою, так як місцеві натрапили на кладовищі ніг.

Копита, скріншот: Youtube
Копита, скріншот: Youtube

Однак їх не особливо порадувала спонтанне поховання. За допомогою вони звернулися до представників правоохоронних органів, які вже склали протокол, а також до Росспоживнагляду. Лісничі ж кажуть, що територія не їхня.

"Ось така ось могила ніг. Я навіть не зрозумію, чиє це. Схоже на лося. Уздовж всієї нашої дороги. Ось з іншого боку дороги. Просто хтось розвантажив копита. Просто вздовж дороги одні копита. Ось це ось все по весні зараз розтане, і буде гнити. Жах буде, вонища буде неймовірна", - каже місцевий житель протягом усього відео, показуючи копита.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, під Києвом знайшли труп красеня на березі річки - "Міг опинитися в крижаній пастці". Рибний патруль, здійснюючи рейд проти браконьєрів, виявив труп плямистого оленяперший огляд показав, що на тілі оленя немає слідів від поранень вогнепальною зброєю або колотих ран.

Як повідомляв "Знай.ua", під Львовом пес приніс господареві людську ногу - "Десь має бути тіло"

Знай.ua писав, в Україні шкуродери розкидають ласощі, напхані голками, підібрати можуть навіть діти