Ані Лорак презентувала своє шоу DIVA в кінотеатрах та засвітилась з юними фанатками на прем'єрі.

Популярна в Росії співачка українського походження Ані Лорак, яка активно будує кар'єру в РФ, зібрала на своїй сторінці в Instagram майже 7-мільйонну армію шанувальників, яких залюбки розважає новими постами.

Цього разу співачка поділилася фотографією, на якій постала з молодими шанувальницями.

Цього року відбулась прем'єра шоу Ані Лорак DIVA в кіно - його покажуть в російських кінотеатрах в більш ніж 20 містах РФ.

Після прем'єри Кароліна роздавала автографи своїм фанатам та фотографувалась з ними.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

скрін з Insta Stories Ані Лорак
скрін з Insta Stories Ані Лорак

У своїх Insta Stories Лорак виклала кілька кадрів. На одному з них співачка заселфилась з фанатками. Ані Лорак позувала з розкішним букетом троянд і "глянцевою" усмішкою на обличчі.

На тлі юної краси особливо впадає в очі "губки-качечки" Кароліни, та інші результати праці косметологів над обличчям співачки. Натомість дівчата без грама косметики виглядають свіжими, як троянди з букета Кароліни.

скрін з Insta Stories Ані Лорак
скрін з Insta Stories Ані Лорак

Нагадаємо, Ані Лорак засвітила принади перед Філіпом Кіркоровим: глибоке декольте і ніжний погляд

Як повідомляв портал Знай.ua, Кіркоров схопив Лорак і заговорив про паличку

Також Знай.ua писав, Ані Лорак анонсувала прем'єру свого кліпу