3 березня 2021 року, в Москві в одному з торгово-розважальних центрів чотирирічна дитина вирішила зачепитися за поручень ексалатора із зовнішнього боку і прокотитися таким чином наверх. Однак згодом він впав з другого поверху.

Є інформація про те, що його батьки в той момент їли, а хлопчик не знайшов нічого кращого, як повиснути на поручні. Йому вдалося доїхати до самого кінця, але поручень дійшов до верху і тоді хлопцеві потрібно було відпустити руки. Його падіння пом'якшив намет з кавою.

Дитина, скріншот: Youtube
Дитина, скріншот: Youtube

Зараз чотирирічна дитина перебуває в лікарні з травмами, подією вже зайнялася прокуратура.

"За даними слідства, чотирирічна дитина підбігла до ескалатора, що веде на другий поверх, і вхопилася за зовнішню сторону гумового поручня, піднялася до рівня другого поверху, звідки впала", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Слідчі почали дослідчу перевірку, опитуються очевидці і родичі - встановлюють обставини того, що сталося.

Нагадаємо, горе-мати кинула однорічну дочку вмирати в порожньому будинку: повернулася через 10 років і обімліла. Дівчинка лежала в багнюці і пробула в будинку близько тижня, також у неї було зламано стегно.

Як повідомляв "Знай.ua", в стоматології "катували" маленьких пацієнтів, правда вилізла через півроку: українці вимагають покарання

Знай.ua писав, божевільна матуся народила одинадцять малюків і готується до нової вагітності: "Не збираюся зупинятися"