Український репер, а з недавніх пір ще й телеведучий, Олексій Потапенко частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,9 мільйонів чоловік.

Нещодавно він показував кицьку рідкісної краси і себе в ролі со-ведучого "Ліги сміху". А зараз він нагадав про нещодавно вийшла в прокат картині, в якій він і багато інших зірок українського шоу-бізнесу взяли участь, під назвою "Скажене весілля 3".

"Хочу всіх вас запросити на "Скажене весілля 3", Візьміть і сходіть в кіно, отримаєте задоволення ми всі неймовірно старалися для вас наш глядач @crazywedding3_official #скаженевесілля3", - написав Олексій Потапенко в підписі до публікації, на якій він постав в образі попа з фільму.

Потап, скріншот: Instagram
Потап, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

"У Росії прем'єри не буде?", "Вже були🔥 🔥 🔥 🔥 🔥", "А ось хрестик пора б перевернути😈", "Вже був , фільм бомба💣 💣 💣", "Коли буде йти "Скажене Весілля 3" по 1+1??? Вже чекаю не дочекаюся😢❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "Вже були, текли сльози через зміну Рекомендую Рекомендую🔥", "А у нас локдаун😢", - написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Потап)
Коментарі, скріншот: Instagram (Потап)

Нагадаємо, підкорювач "вовчиць" Винник вкрав Потапа у Каменських: "Розплакалася"

Як повідомляв "Знай.ua", Оля Полякова і Настя Каменських злилися в пристрасному танго на "Масці", Олег Винник не встояв

Знай.ua писав, Потап показав, як розважається з лисим з "Кварталу" Кошовим: "Непристойна"