Відома українська телеведуча, співачка і блогерша Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками в тревел-шоу "Орел і Решка", а тепер робить своє шоу "П'ятниця з Регіною", любить ділитися з багатомільйонною армією шанувальників фото в мережі.

Однак цього разу Регіна вирішила запитати у своїх фанатів, чи відчувають вони себе щасливими.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Регіни Тодоренко в мережі Instagram.

Публікація Регіни Тодоренко, скріншот: Instagram
Публікація Регіни Тодоренко, скріншот: Instagram

"Ви щасливі? Прошу вас оцінити свій сьогоднішній стан щастя від 1 до 10. І напишіть ще, будь ласка, що доставляє вам радість?). Дякувати. Ці дані важливі для нового проєкту", - запитує Регіна Тодоренко у своїх шанувальників.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Варто зазначити, що для такого питання Регіна Тодоренко вирішила додати до публікації фото, де вона знаходиться біля теплих хвиль океану в своїй черговій подорожі. Звичайно, біля таких видів важко бути нещасною людиною. Однак шанувальники почали активно коментувати публікацію телеведучої.

Ось, що пишуть фанати: "9. Я щаслива, тому що можу керувати своїм щастям, собою і впливати на своє життя. Не чекати пасивно, що хтось або щось прийде і ощасливить мене", "Подяка до всього) від неї щастя випромінюється в кожну клітинку", "Нехай буде 7, це начебто не мало, але і є до чого прагнути", "Красива і ніжна, стан 7 балів)", "10 просто, що живу".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Публикация Регины Тодоренко, скриншот: Instagram
Публикация Регины Тодоренко, скриншот: Instagram

Також в коментарях до обговорення теми щастя приєдналася популярна акторка Христина Асмус, за її словами, вона відчуває себе на "десятку".

Діалог Христини Асмус і Регіни Тодоренко, скріншот: Instagram
Діалог Христини Асмус і Регіни Тодоренко, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Тодоренко згадала голодне дитинство: "Ділили один батончик всією сім'єю".

Як повідомляв Знай.uа, Регіна Тодоренко зізналася, що на чоловіка Влада Топалова більше немає часу.

Знай.uа писав, Регіна Тодоренко з "Орла і Решки" підвела підсумки свого життя: "З'їсти хробака і ридати від щастя".