Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість прийшла підкорювати популярну серед зірок шоу-бізнесу соцмережу TikTok, де у Насті вже є своя армія фанатів з майже 2 мільйонів фолооверів. Каменських навідалася в гості до юних блогерів з Top team house, взявши участь у коротенькому інтерв'ю з блогером Олегом Машуковським, відповідаючи на його компрометуючі питання у форматі "було/не було".

Так, виконавиця зізналася, чи ретушувала свої фото і попадалася на цьому, чи соромилася власних пісень, чи ридала на підвіконні, чи робить покупки в магазинах "для дорослих", чи отримувала лякаючі подарунки від шанувальників, чи виступала на корпоративах, які їй не подобалися, співала власні пісні в караоке.

Крім цього, Настя розповіла про плани на майбутнє і найважливіші цілі на 2021 рік, наприклад, отримати "Греммі". Також виконавиця видала, що довгий час мріє про дитину, але заздалегідь вирішила не придумувати малюкові ім'я.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію
Показати ще

"Але взагалі, чесно кажучи, я мрію про дитинку.

Ім'я не думала, тому що це наперед...

Хлопчик чи дівчинка? Мені байдуже"