Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість прийшла підкорювати популярну серед зірок шоу-бізнесу соцмережу TikTok, де у Насті вже є своя армія фанатів з майже 2 мільйонів фолооверів. Каменських навідалася в гості до юних блогерів з Top team house, взявши участь у коротенькому інтерв'ю з блогером Олегом Машуковським, відповідаючи на його компрометуючі питання у форматі "було/не було".

Так, виконавиця зізналася, чи ретушувала свої фото і попадалася на цьому, чи соромилася власних пісень, чи ридала на підвіконні, чи робить покупки в магазинах "для дорослих", чи отримувала лякаючі подарунки від шанувальників, чи виступала на корпоративах, які їй не подобалися, співала власні пісні в караоке.

Крім цього, Настя розповіла про плани на майбутнє і найважливіші цілі на 2021 рік, наприклад, отримати "Греммі". Також виконавиця видала, що довгий час мріє про дитину, але заздалегідь вирішила не придумувати малюкові ім'я.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Але взагалі, чесно кажучи, я мрію про дитинку.

Ім'я не думала, тому що це наперед...

Хлопчик чи дівчинка? Мені байдуже"