Українська співачка і акторка Міка Ньютон розповіла про боротьбу з онкологією. Всіма подробицями зірка поділилася в соціальній мережі Інстаграм.

Міка Ньютон справжнє ім'я якої Оксана Грицай, здобула популярність після виходу кліпу на пісню "Аномалія". Її хіти стали саундтреками серіалу "Кадетство", який свого часу був особливо популярним.

Після участі у "Євробаченні-2011" співачка вона поїхала в Лос-Анджелес, де почала роботу над просуванням себе як виконавиці на заході і мріє отримати "Греммі".

Міка Ньютон: Instagram mikanewton
Міка Ньютон: Instagram mikanewton

У 2018-му Міка Ньютон вийшла заміж за власника американського модельного агентства Кріса Сааведра. А рік тому співачці діагностували рак яєчника. На той момент їй було 33. Артистка закликала всіх дівчат регулярно перевірятися у лікаря, щоб не допустити подібного.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

В Instagram вона вирішила розкрити деталі своєї боротьби з онкологією. Нещодавно співачка виклала знімок на лікарняному ліжку в оточенні крапельниць з мужнім виразом обличчя демонструючи що здаватися вона не збирається.

За словами співачки, спершу їй поставити третю стадію раку і повідомили, що вона ніколи не зможе мати дітей. Але згодом новий тест, результатами якого були здивовані навіть лікарі, показав першу стадію. Міка Ньютон говорить, що потрібно все у житті приймати як урок, а не як покарання - і ви обов'язково будете винагороджені: "Сталося диво!".

Нагадаємо, Міка Ньютон вперше розповіла про боротьбу з онкологією: "Рак зробив мене невпевненою". Останній рік для родини співачки виявився дуже складним

Як повідомляв портал "Знай.ua", розлучена Аліна Гросу вразила відвертими зізнаннями: "Я обмочилася на сцені". Аліна Гросу запропонувала шанувальникам відгадати неправдиві факти про неї

Також "Знай.ua" писав, що Аліна Гросу і її "коханець" Роман Полянський з'явилися з дитиною на руках: "Мої рідні". Аліна Гросу з немовлям на руках поніжилась в обіймах Романа Полянського