Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила в популярній серед зірок шоу-бізнесу соціальній мережі TikTok яскраве відео з довгого коридору, показавши, як готується до одного зі своїх виступів, примірявши спокусливе концертне вбрання. Так, артистка позувала в блискучому корсеті з глибоким декольте срібно-лілового кольору, з короною на голові і яскравим макіяжем з винною помадою на губах.

Красуня вирішила забавно потанцювати, стрибаючи в такт музиці, незважаючи на туфлі на високих підборах. Ольга блиснула і пишними грудьми, і довгими стрункими ногами, а позаду виконавиці, на її спині, красувалися напівпрозорі крильця. Сама ж Полякова ніжно посміхалася на камеру і грайливо висовувала язик.

@polyakova_olya

Прыг-скок 🧚‍♀️ захотели полетели!

♬ Where Is The Love? - The Black Eyed Peas

"Стриг-скок 🧚 ♀️

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

захотіли полетіли!"

Варто відзначити, що раніше Оля Полякова вже стрибала на своєму акаунті в TikTok, зізнаючись, що хоче потрапити в тренди соцмережі і заробити цілих мільйон переглядів. Співачці з легкістю вдалося задумане - її ролик переглянули 2,4 мільйона людей.

@polyakova_olya

Хочу напрыгать миллион 🤩

♬ PiuPiu Dance - 쫑

Нагадаємо, раніше у Олі Полякової обвалилася стеля в квартирі в центрі Києва

Як повідомляє портал "Знай.uа" Полякова з доньками скотилася з гори в кущі

Також "Знай.uа" писав, що Оля Полякова після приниження Кароль зізналася, що хвора