Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на офіційному фан-акаунті Тіни з'явилося розкішне селфі їх кумира, на якому виконавиця позувала в незвичайному образі.

Так, артистка зробила фото зблизька, нанісши на обличчя ніжний нюдовий макіяж з теракотовою помадою на губах замість фірмової яскраво-червоної. Красуня злегка відкрила рот, загадково дивлячись в камеру. Самі ж фанати Кароль побажала своїй аудиторії доброго ранку і гарного дня, зазначивши, що весна вже стукає.

"☕ 🍋 ☀Доброго ранку! Весна вже стукає до тебе. Розквітай, як квітка.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Життя неповторне. І саме Ти, його найкрасивіша прикраса.

Якщо на душі тепло і ясно – не слухайте прогнозів! ☀"

Фолловери не пройшли повз: "очі і губи Тіни Кароль - це окремий вид мистецтва 😍", "нехай в нашому житті все не слава Богу...І лише мрію рятує Краса❤️", " Доброго ранку сім'я!❤ ️ ", "Тіночка наша улюблена суперзірка ти дуже ніжна красива але на цьому фото як маленька ображена дівчинка Тіночка...".

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату