Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно знаменитість порадувала численних шанувальників ще однією несподіваною новиною - виявляється, її шоу DIVA, яке Кароліна представила публіці три роки тому, тепер будуть показувати в кінотеатрах Росії. 2-годинний виступ Лорак можна буде подивитися в 20-ти містах Росії, а на прем'єру в Москві виконавиця прийшла зі своєю 9-річною донькою Софією.
Для червоної килимової доріжки Лорак приміряла шовковий брючний костюм і яскраво-червоні туфлі-човники, а підтримати зірку прийшов її давній друг Філіп Кіркоров. Ані не приховувала радості і хвилювання, даючи з Софією коротеньке інтерв'ю. Зворушливе відео з'явилося на фан-акаунті Ані anilorak_is_my_life.

"Складно передати ті емоції, які я відчуваю зараз! У цей день, три роки тому, ми вперше представили публіці неймовірне музичне шоу DIVA.

Цей день назавжди залишиться в моєму серці як один з найважливіших і щасливих днів життя ☺ ️

А сьогодні в Москві відбулася довгоочікувана прем'єра DIVA в кіно. Двогодинне шоу моєї мрії на великих екранах покажуть в більш ніж 20 містах Росії.

Дуже трепетно і хвилююче, ніби знову вперше виходжу на сцену «Олімпійського»..."

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.