З Чернігова прийшли тривожні новини, які ще раз доводять справжню людську тваринну жорстокість. Так, з'явилася інформація, що помічник вихователя в міському ліцеї з посиленою фізичною підготовкою після вечірньої перевірки побив 17-річного підлітка, вихованця закладу.

Повідомляється, що ліцеїст з травмами звернувся до лікарні, там йому зробили операцію і видалили пошкоджений орган. Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Чернігівської обласної прокуратури.

Публікація Чернігівської прокуратури, скріншот: chrg.gp.gov.ua
Публікація Чернігівської прокуратури, скріншот: chrg.gp.gov.ua

За даними прокуратури, минулого тижня вихованця Чернігівського ліцею з посиленої фізичної підготовки жорстоко побив помічник вихователя. Він вдарив кулаком 17-річного хлопця. Через кілька днів неповнолітнього госпіталізували в лікарню і прооперували, видаливши пошкоджену селезінку.

Лікарня, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Лікарня, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

До поліції звернулася мати постраждалого вже після операції сина. Відкрили кримінальне провадження, тому правоохоронці почали розслідувати обставини інциденту. Також відомо, що досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Чернігівського РУП ГУНП у Чернігівській області.

Варто також нагадати нашим читачам, що в Кривому Розі учениці 10-го класу побили свою однолітку, зняли те, що відбувається на відео і опублікували в мережі. Інцидент стався біля школи №15 в Металургійному районі Кривого Рогу, Дніпропетровська область. Група школярів опублікувала в мережі відео, на якому знущалися над своєю ровесницею.

Раніше повідомляли, у Кривому Розі школярки поставили однолітку на коліна і публічно принизили через хлопця.

Як повідомляв Знай.uа, шаманка забила 9-річну дівчинку палицею, виганяючи "злих духів": мати стояла і дивилася.

Знай.uа писав, у Франківську викрали 5-річного хлопчика: батько прочісує місто і благає про допомогу.