Танцівник і переможець "Танців з зірками" Євген Кот, який брав участь в шоу з головною героїнею проекту "Холостячка" Ксенією Мішиной, часто радує багатотисячну аудиторію цікавими публікаціями в Instagram.

Цього разу відомий хореограф опублікував на своїй сторінці в соцмережі красивий кадр з нової фотосесії, а в підписі зізнався, що вже місяць ходить до психотерапевта.

Так, Євген розповів підписникам, що раніше відчував напругу, яка залишилася з досвіду складних ситуацій.

"Прощайте блоки і затиски!!! Хто з Вас хоч раз працював зі психотерапевтом? (зі психіатром не плутати) хто намагався зробити себе кращим, більш творчим, стійким? Я ось почав практикувати! І скажу Вам за місяць (це 4 заняття) ефект дуже хороший! Як мінімум йде напруга, яка залишилася з досвіду складних ситуацій. Стаєш легше, і це не про схуднення))) хоча і це може зрушитися якщо Вам це потрібно!" - написав Кот.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Євген Кот, фото з Instagram

Нагадаємо, раніше Євген Кот з "Танців з зірками" став Джеймсом Бондом і Джоном Сноу в одній особі.

Як повідомляв портал Знай.uа, переможець "Танців з зірками" Євген Кот розповів про зраду коханій: "Не втримали дещо в штанях".

Також портал Знай.uа писав, що зірка "Танців з зірками" Євген Кот чесно розповів про кар'єру танцівника в 13 років: "Плакав і просив".