Відома українська співачка і телеведуча Тіна Кароль нагадала українцям про нову пісню "Скандал" і показала незвичайний кадр зі зйомок.

Відповідні знімки з'явилися в її Insta-stories.

Відомо, що кілька тижнів тому Тіна Кароль представила слухачам абсолютно новий формат своєї творчості в особі кліпу і пісні "Скандал". На ньому співачка відмовилася від ніжних почуттів і традиційних образів, віддавши перевагу зухвалості і сучасним костюмам.

Шанувальники гідно оцінили старання Тіни Кароль, і її пісня набирає популярність з шаленою швидкістю. А щоб ще більше людей дізналося про композицію співачки, вона неодноразово вдавалася до реклами у російських блогерів і зробила кілька колаборацій з відомими брендами.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Цього разу Тіна Кароль вирішила нагадати ще раз фанатам про" Скандал", опублікувавши кадр зі зйомки і прикріпивши посилання на музичні майданчики, де пісню можна послухати. Що примітно, серед майданчиків виявилися не тільки міжнародні Apple Music, Spotify і YouTube, але і заборонені в Україні російські Яндекс Музыка і VK Music.

Нагадаємо, що солодкі очі Кароль послали один одного подалі, зірку не впізнати: "що з нею, захворіла?".

Як повідомляв портал Знай.иа, Тіна Кароль поділилася з шанувальниками спокусливим відео.

Також Знай.иа писав, що Тіна Кароль зізналася, чому відмовилася від м'яса: "я прокинулася і відчула...".