Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на офіційному фан-акаунті знаменитості з'явилося кумедне відео, на якому Тіна дала коротеньке інтерв'ю блогерці Тетяні Коряк, яка захоплювалася новою піснею Кароль "Скандал". Трек, який став хітом за короткий час, підкорив шанувальників і різкими перевтіленнями їх кумира, адже в арсеналі красуні безліч ліричних композицій.
Також для ролика зірка змінила образ, з'явившись замість "фірмових" елегантних суконь в облягаючому комбінезоні чорного кольору, демонструючи розтяжку. Коли Коряк засипала Кароль компліментами про її новинку і перевтілення, виконавиця грайливо пожартувала, що "розлучилася з колишньою Тіною і вийшла заміж на іншу". Також співачка видала, з чим пов'язані зміни.

"Чесно, проти епатажу як такого. У всього повинна бути філософія.

Публіка зустріла це з охтою, тому що був інший образ, а такий контраст зіграв свою певну роль, тож я розлучилася з колишньою Тіною і вийшла заміж за іншу".

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату