Відома українська актриса і героїня шоу "Холостячка" Ксенія Мішина натякнула на свою вагітність.

Відповідне відео опублікував телеканал "1+1" на своїй сторінці в Instagram.

Відомо, що вже в суботу, 6 березня, на українських телеекранах з'явиться шоу нового формату "Ліпсінк батл". Суть в тому, що зіркові учасники повинні спародіювати легендарний виступ відомих особистостей під фонограму. Ведучими нового шоу стали виконавці Олексій Потапенко і Тіна Кароль.

В анонсі першого випуску "Ліпсінк батла" Тіна Кароль вирішила підігріти публіку гострим питанням. Поп-діва поцікавилася у гості студії Ксенії Мішиної чи вагітна вона. Актриса була вражена такою заявою, проте відмовилася розкривати всі кадри відразу: "ви дізнаєтеся це в найближчих фотосесіях".

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто відзначити, що для зйомок в шоу Ксенія Мішина вибрала досить незвичайний образ: поки її обранець Олександр Еллерт перебував у своєму звичайному амплуа, "холостячка" одягла короткий русявий перуку і чимось нагадувала Олега Винника.

У коментарях шанувальники Мішиної розділилися в думках: багато відзначили, що актриса лише піаритися і не може бути вагітною, а інші підтримали зірку і її коханого.

Нагадаємо, що "холостячка" Мішина повністю оголилася перед тисячами українців в душі:"іноді можу".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ксенія Мішина підготувала курс по самореалізації.

Також Знай.uа писав, що Еллерт "вирубався" в ліжку з Мішиною - на найцікавішому місці.