Популярна українська телеведуча і справжній знавець етикету Ольга Фреймут показала незвичайний кадр, зроблений випадково.

Відповідне фото зірка опублікувала в Insta-stories.

Українці знають Ольгу Фреймут завдяки шоу на Новому каналі" Ревізор", в якому вона знімалася не один рік. Після скандального відходу, телеведуча почала ходити по інших каналах, за що нарвалася на гнів українців. Зараз же, коли все це вже позаду, дівчина не проти радувати фанатів свіжими фото в соцмережах і постійно розповідає про правила етикету.

Цього разу Ольга вирішила відійти від корисної інформації і просто похвалилася новим випадковим знімком з ресторану. У сторіс телеведуча опублікувала ніжне фото, на якому сидить за столом з келихом шампанського і з чогось мило сміється.

Незважаючи на те, що кадр вийшов досить дивним, він передавав ніжність Фреймут і здавався ніби живим.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Варто нагадати, що нещодавно Ольга Фреймут розповіла фанатам про етикет в одязі і дала кілька важливих порад, щоб не виглядати нерозумно на публіці.

Нагадаємо, що Ольга Фреймут, популярна українська телеведуча і дружина Володимира Локотко, показала, як відсвяткувала свій 39-й день народження.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ольга Фреймут зізналася, що вона чоловік. Фреймут розповіла підписникам про головний секрет своєї жіночності.

Також Знай.uа писав, що Ольга Фреймут поділилася з шанувальниками секретами її гардеробу.