Епатажна російська телеведуча, модель і зірка реаліті-шоу "Дом-2" Вікторія Боня обожнює привертати до себе увагу в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно 41-річна світська левиця дала інтерв'ю "Спорт-Експрес", в якому заявила, що у російської моделі Ірини Шейк і футболіста збірної Португалії і туринського "Ювентуса" Кріштіану Роналду був укладений контракт під час їх спільного життя.

За словами Боні, у неї була розмова з людьми з близького оточення колишньої пари.

"Я знаю одне: люди, які в цій індустрії особисто знають цих людей, говорили, що це була домовленість. Грубо кажучи, це був контракт. Для вирівнювання іміджу спортсмен повинен мати сім'ю. Це важливо! У Європі це дуже потрібно. І Ірина була гарною партією. Я думаю, вони обидва виграли від цього", - поділилася зірка "Дому-2".

Ірина Шейк, фото Instagram
Ірина Шейк, фото Instagram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Вікторія Боня також зазначила, що нещодавно у неї відбулося спілкування з Іриною Шейк. Правда, контракт з Кріштіану Роналду вони не обговорювали, а розмовляли на інші теми.

Кріштіану Роналду, фото: sportbox
Кріштіану Роналду, фото: sportbox

Варто уточнити, що португальський футболіст зустрічався з моделлю п'ять років. Їх роман завершився близько шести років тому.

Нагадаємо, Вікторія Боня має намір стати депутатом: боротьба з вишками 5G і чіпуванням.

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка "Дом-2" Рустам Солнцев заліз у багатомільйонні борги, суд забороняє залишати країну.

Також портал Знай.uа писав, що Вікторія Боня створює мережу знайомств для тих, хто зневірився: "Школа ескорту?"