В зарубіжній пресі розгорівся новий скандал за участю Меган Маркл.

Напередодні виходу в ефір великого інтерв'ю телеведучої Опри Уїнфрі з принцом Гаррі та його дружиною про життя в королівській родині The Times опублікував матеріал, у якому Меган Маркл звинувачують в булінгу.

Інсайдери The Times розповіли, що колишня герцогиня Сассекська вигнала двох особистих помічників, знущалася і поводила себе неприпустимо.

Коментар газеті дав один з високопоставлених співробітників Кенсингтонського палацу Джейсон Кнауф, який працював секретарем зі зв'язків у принца Гаррі та Меган. За його словами, герцогиня зі скандалом "вигнала з дому двох особистих помічників і підірвала довіру третього співробітника".

Кнауф домагався того, щоб Букінгемський палац захистив співробітників, які, за його словами, піддавалися нестерпному тиску з боку Меган. Він також стверджував у коментарі виданню, що принц Гаррі "благав" його не висувати звинувачення.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Принц Гаррі та Меган Маркл, фото Getty Images
Принц Гаррі та Меган Маркл, фото Getty Images

Як повідомляє британське видання, двоє високопоставлених співробітників палацу нібито були залякані Меган Маркл, яка змусила їх залишити свою роботу. Третій колишній помічник сказав, що вони були особисто "принижені" колишньою телеактрисою.

За словами колишніх співробітників, ситуація була "більше схожа на емоційну жорстокість і маніпуляції, які, також можна назвати залякуванням або булінгом".

Цікаво, що звинувачення в булінгу з'явилися напередодні виходу відвертого інтерв'ю, яке пара провела з відомою телеведучою Опрою Вінфрі. В ньому, зокрема, Маркл заявила, що її життя серед членів королівської сім'ї було "майже нестерпним".

Принц Гаррі та Меган Маркл, фото East News
Принц Гаррі та Меган Маркл, фото East News

Своєю чергою адвокати Меган і Гаррі вже виступили з офіційною заявою. За їхніми словами, Букінгемський палац "використовував матеріал для поширення абсолютно неправдивої інформації".

Адвокати заявили, що The Times використовується Букінгемським палацом для поширення ​​дезінформації з метою відвернути увагу від інтерв'ю з Опрою Вінфрі.

Нагадаємо, Меган Маркл принизила принца Гаррі

Як повідомляв портал Знай.ua, дружина британського принца Гаррі Меган Маркл знову вагітна

Також Знай.ua писав, щасливих Меган Маркл і принца Гаррі помітили в Лондоні.