Український репер, а віднедавна ще й телеведучий, Олексій Потапенко показав незвичайний кадр з твариною і роз'яснив, хто на планеті головний.

Відповідний знімок з'явився на його сторінці в Instagram.

Найчастіше Олексій Потапенко, який вже багато років виступає під псевдонімом Потап, з'являється на публіці в піднесеному настрої і зарядженим на позитив. Однак, не завжди Виконавець буває таким радісним і безтурботним: останнім часом Потап почав піднімати досить важливі теми в соціальних мережах, заманюючи до обговорення своїх шанувальників.

Цього разу Виконавець повідав фанатам важливу істину про те, що лише природа може бути господарем на планеті.

"Не забувайте, ми - частка природи, ніяка людина ні цар ні імператор і не повелитель, людина-учень, всім нам потрібно вчитися у Mother Nature! Ми тільки забирали, забирали і забирали, настає час давати і допомагати! Хоча б знати і думати про природу - вже корисно!",- написав Олексій Потапенко.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Такі думки в його голові народилися не випадково: До посту Потап прикріпив кумедне селфі, де на його плечі розташувався крихітний рисеня (каракал).

Пост Потапа в Instagram / скріншот
Пост Потапа в Instagram / скріншот

Шанувальники репера не особливо звернули увагу на тему поста, хоча знайшлися люди, які підтримали його точку зору. Здебільшого коментатори захопилися милим тваринам, обсипаючи його різними компліментами.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Олег Винник заспівав з Горбуновим, Потапом і Мейхер в саундтреку до фільму.

Як повідомляв портал Знай.uа, Потап показав, як розважається з лисим з "кварталу" Кошовим: "Непристойна".

Також Знай.uа писав, що Потап видав, як допоміг Насті Каменських пережити смерть батька: "був веселим і щирим".