У В'єтнамі кур'єр служби доставки врятував маленьку дівчинку, яка випала з балкона 12-го поверху.

Про подробиці події розповідає видання "The Guardian".

Відомо, що інцидент стався у в'єтнамському місті Ханой: 31-річний кур'єр служби доставки Нгуєн Нгок Ман сидів у своєму автомобілі в очікуванні нового замовлення, як раптом почув дитину, що плаче і крики. Він висунув голову у вікно і побачив, що на відстані 50 метрів над землею знаходиться дівчинка.

Чоловік швидко покинув автомобіль і забрався на дах сусідньої будівлі, щоб скоротити відстань між дитиною, якщо той раптом падатиме. Коли дівчинка все ж зірвалася з 12-го поверху, їй пощастило приземлитися прямо на коліна кур'єра.

"Я обійняв її, а потім побачив, що у неї з рота йде кров, і дуже злякався", — сказав Нгуєн.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Постраждала дівчинка була доставлена в місцеву лікарню. Лікарі діагностували у неї лише вивих стегна. Кур'єр же відбувся легкими ушкодженнями і вдався до знедолюючих препаратів.

Після героїчного порятунку дитини, Нгуєн буквально став місцевим героєм, хоча сам себе таким не вважає. Чоловік зазначив, що на його місці будь-хто б так вчинив. Деякі люди пропонують кур'єру гроші або подарунки, проте він від них відмовляється.

Нагадаємо, що командир роти снайперів вивів героїв з оточення під носом у Путіна: "досить вмирати за Батьківщину, давайте за неї жити".

Як повідомляв портал Знай.иа, жінка викинула чотирьох дітей з вікна і стрибнула сама: все заради вас.

Також Знай.иа писав, що у Франківську ікона Божої Матері зцілила вмираючого малюка: це диво Господнє.